• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

ADRENALIN OPLEVELSER

Søger du vilde adrenalinoplevelser?

Hvis du er vild med aktiviteter, der får adrenalinen til at pumpe, så er vores klatrepark det helt rigtige sted at tage hen. Hos Frederiksdals Klatrepark har vi et stort skovområde med fire forskellige klatrebaner, som du kan prøve af, når du og vennerne eller familien har brug for et sus i maven.

​Vi tilbyder aktiviteter for både børn og voksne, og derfor er det også muligt at tage de mindste med på tur i denne klatrepark. Vores klatrebaner har forskellige sværhedsgrader, så der er både noget til dem, der ønsker en fuld adrenalinoplevelse og til dem, der er til lidt mindre fart og højder.

Du kan læse om alle de forskellige aktiviteter, vi tilbyder, her på vores hjemmeside.

Prøv vores højeste bane for en fuld adrenalinoplevelse

Klatrebanerne i parken er inddelt i 4 forskellige sværhedsgrader og strækker sig over alt lige fra 3 meter over jorden og op til hele 16 meter. Hvis du er klar på at prøve grænser af og komme derud, hvor det suser ekstra meget i maven, så kan du kaste dig ud i et frifaldssvæv, som afslutter den sidste, røde bane.

​Der er ingen tvivl om, at vores klatrebaner er en oplagt mulighed for at udfordre dig selv. Du kan både finde og flytte dine grænser, når du klatrer under trækronerne. Det er det perfekte sted at tage hen, hvis du vil mærke adrenalinen pumpe i din krop og prøve noget, der både er udfordrende og sjovt.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS