• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

AKTIVITETER TIL BØRNEFØDSELSDAG NÆR KØBENHAVN

Leder du efter den perfekte aktivitet, der vil gøre dit barns fødselsdag til en oplevelse ud over det sædvanlige? Frederiksdal Klatrebane Til Tops tilbyder de perfekte rammer med masser af aktiviteter til en usædvanlig børnefødselsdag. Børnene vil uden tvivl blive udfordret på måder, de ikke er vant til, og når vennerne er med på klatrebanerne, skal de samarbejde, så alle får en sjov oplevelse. En fødselsdag i Frederiksdals Klatrebane er ikke bare sjove udfordringer, men styrker også børnenes samarbejde, når de sammen får en dag, de ikke glemmer foreløbigt.

​For at holde fødselsdag i parken er der visse regler. Først og fremmest skal alle børn være over 135 cm høj, og så skal der være voksne med, så børnene holder sig til reglerne. Inden børnene sendes ud på banerne, bliver de grundigt instrueret i regler og teknikker, ligesom de under turen bliver spændt fast på en sikkerhedswire med en karabin, der ikke kan åbnes. Sikkerheden er altså helt i top.

​Foruden introduktionsbanen har vi tre baner af forskellige sværhedsgrader. Første bane er den grønne, der når op til 7 meter over jorden og har udfordringer, hvor alle kan være med. Næste bane er op til 11 meters højde og byder på lidt sværere udfordringer, mens den røde bane når op til 15 meter over jorden. Den sidste bane er for dem, der er vilde med højde og har ekstra blod på tanden.

​En tur på vores klatrebane kan hurtigt vare 2-3 timer, men her behøver fødselsdagen ikke at slutte. Parken er placeret i smukke naturomgivelser, hvor vi også har bålplads. Her er I velkommen til selv at medbringe mad eller kage til de sultne børn, og skulle I mangle noget, har vi også en kiosk.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS