• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Anderledes oplevelser i København

København og omegn byder på mange gode attraktioner, men vil I prøve en anderledes oplevelse i København, hvor I bruger kroppen og får sved på panden, rykket grænser og masser af smil på læben, så skal I på en køretur lidt nordpå.

Frederiksdal Klatrepark i Virum ligger blot 45 minutter med offentlig transport fra Københavns Hovedbanegård og kan ligeledes nås i bil fra samme startpunkt inden for 30-45 minutter alt efter trafikforhold. Vores klatrepark er bestemt køreturen værd, og her kan snildt bruges et par timer eller mere på at udforske de mange forskellige klatrebaner.

En uforglemmelig tur i de nordsjællandske trætoppe

Selvom København huser en lang række af kendte turistmål og must see-oplevelser, så er det ofte de skæve og lidt anderledes oplevelser i København, du husker. Det kunne for eksempel være en tur i Frederiksdal Klatrepark, der byder på klatreudfordringer for både nybegyndere og øvede. Her kan de forsigtige få udfordret deres højdeskræk, og eventyrerne kan nyde de mange adrenalinkick fra de højeste og mest udfordrende af klatreparkens baner.

Lyder det som noget for jer, så book en anderledes oplevelse i København i form af et besøg i Frederiksdal Klatrepark, og bliv en dag med fantastiske minder rigere.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS