Banerne

Læs mere om vores spændende baner her,
eller gå direkte til booking.

Hvem kan klatre?

Alle kan i princippet klatre hos os, men vi har dog nogle højderestriktioner og alderskrav for de enkelte baner.

Banerne står listet fra nemmeste til sværeste, i en farvekode der minder om skibakkerne i Norge. 

Vi anbefaler at alle nye klatrelystne starter med de nemmeste baner og langsomt bevæger sig op i sværhedsgrad. Og husk at man ikke nødvendigvis skal prøve alle banerne.  Hvis man ikke tør, eller er for træt, er det en god idé at stoppe imens legen er god. 

Højderestriktioner

Gul bane: Minimumshøjde 130 cm

Grøn bane: Minimumshøjde 135 cm.

Blå bane: minimumshøjde 140 cm.

Rød bane: Minimumshøjde 150 cmHusk at den Røde bane er en udfordrende bane; det kan sagtens tage dig næsten 1 time at komme hele vejen rundt.

Alderskrav

Børn op til og med 12 år må kun benytte banerne, når de er ifølge med en ansvarlig person på mindst 16 år, der er med oppe på banerne.

Max 3 børn under 13 år per 16 år+ person.

Husk at højderestriktionerne altid gælder uanset alder.

Grøn bane

Grøn bane er det næste niveau efter gul bane, dvs. banen er en smule sværere og dobbelt så lang. Forhindringerne er ikke teknisk svære, men vil gynge mere end de gjorde på den gule bane.

Du vil kunne svæve på to sjove svævebaner undervejs , hvor den ene svævebane løber ved siden af svævebanen på gul bane. Det betyder at du kan svæve næsten ved siden af en du kender ovre på den anden bane, hvilket gør turen lidt sjovere. Halvvejs på banen, er der bygget en nedgang, så du selv kan bestemme om vil stoppe klatreturen før tid. 

Den grønne klatrebane er en god forhindringsbane, der også kan fungere som opvarmning, hvis du vil prøve en af vores andre to klatrebaner.​

Gå til booking
 • KLATRETID: 15-30 MINUTTER
 • HØJDEMETER: 4-6 METER
 • HØJDEKRAV: 135 CM
 • ALTERNATIV NEDGANG: JA
 • KLATRETID: 45-60 MINUTTER
 • HØJDEMETER: 10-12 METER
 • HØJDEKRAV: 140 CM
 • ALTERNATIV NEDGANG: JA

Blå bane

Blå bane er for dig der enten er god til at klatre, eller dig der har været igennem gul og grøn bane uden problemer. Blå bane er nemlig dobbelt så svær, dobbelt så lang og foregår dobbelt så højt oppe i luften, som den grønne bane.

Blå banes forhindringer sætter større krav til teknik, end på de to forgående baner. Derudover er forhindringerne længere og kræver flere kræfter. 

Undervejs vil du møde to af de længste svævebaner vi har i parken. Den ene er 130 meter lang og den anden suser tværs over parkeringspladsen. 

Undervejs har vi bygget en nedgang, så du selv kan bestemme om du vil stoppe klatreturen før tid. 

Vær forberedt på at denne bane godt kan tage op til en time at gennemføre.

Gå til booking

Rød bane

Rød bane er den sværeste klatrebane på Frederiksdal. Med en højde på cirka 16 meter, vil du befinde dig i trætoppene blandt vævende træer og rigtig langt ned.

Banen indeholder meget udfordrende og teknisk svære forhindringer, der kræver en god portion kræfter og lidt mod. Banen byder på en masse svære forhindringer samt to svævebaner hvoraf den ene er en frit-fald svævebane der ender i et stort net. 

Bemærk højdekravet på 150 cm – denne bane er ikke for de mindste.

Gå til booking
 • KLATRETID: 30-45 MINUTTER
 • HØJDEMETER: 12-16 METER
 • HØJDEKRAV: 150 CM
 • ALTERNATIV NEDGANG: NEJ

BOOK en tid til klatring nu