Klatrebanerne

Er du på udkig efter en sjov aktivitet sammen med din familie, dine venner eller dine kolleger? Prøv en dag på klatrebane hos Frederiksdal Klatrebane, hvor I med garanti vil blive udfordret både fysisk og mentalt, samtidig med at I får en sjov dag, der vil ryste jer sammen og skabe gode fælles minder.​

Grøn bane

Klatretid i 25 - 40 minutter

De fleste kan komme igennem den grønne bane. Men nogen vil lige skulle vænne sig til højden på 3 - 7 meter.

Forhindringerne er ikke teknisk svære, men de gynger lidt, og har du en god balance er det hele lidt nemmere. Kroppen bliver varmet op, for du skal over under og igennem forhindringerne, og prøve kræfter med de to svævebaner på grøn bane.

Minimum højde for deltagelse: 130 cm.
Børn under 10 år skal følges med en voksen over 18 år.

Blå bane

Klatretid i 40 - 50 minutter

Husk at holde en lille pause, inden du klatrer ud på blå bane. Den er lidt lang, og hvis du lige har brugt kræfter på grøn bane, så er en pause og lidt vand en god ide.

Blå bane bevæger sig i 5-11 meters højde, og det kan være lidt sværere at bevæge sig over forhindringerne. Man går på træklodser, stolper, wire, kæder, stiger eller skal svæve over åbne stykker i skoven.​ Der er også tre svævebaner på blå, hvor også vores længste på 114 meter giver et sus i maven, når man svæver tæt igennem trækronerne.

Minimum højde og alder for deltagere: 140 cm og 8 år.
Børn under 12 år skal have en voksen (18 år+) med oppe på banerne.

Rød bane

Klatretid i 35 - 45 minutter

Denne bane bringer dig hurtigt op i 15 meters højde, så her kan man mærke træerne svaje, og folk nede på jorden er små. Her er de fysisk sværeste forhindringer, hvor armene godt kan føles lidt lange undervejs og sveddråberne finder vej ned af ryggen. Det er ikke teknisk umuligt, det er bare svært eller besværligt på mange forskellige måder.

​Den sidste svævebane på Rød Bane kalder vi et fritfaldssvæv. Det kræver lidt ekstra overvindelse at kaste sig ned af denne og være fokuseret, så du også griber det store net, du ender i. Men det føles både sjovt og meget tilfredsstillende.

Minimum højde for deltagelse: 150 cm.
Minimim alder for deltagelse: 10 år.
Børn under 12 år skal følges med en voksen over 18 år.

Kontakt os her

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S
Copyright Til-Tops ApS