• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Firma aktiviteter nær København

​Opgaverne er komplekse og kræver, at oplysninger deles, at alternative løsninger udtænkes, og at rette evner bruges på de forskellige delelementer af opgaverne.​

Det er dermed samarbejdet, der vægtes, i en ramme hvor klatring, højder og skoven giver udfordringer.

​Køb denne aktivitet hvis I ønsker:

  • et socialt arrangement, hvor alle engagerer sig.
  • at normale arbejdsrelationer udfordres og nye relationer opstår.
  • At opleve at vinde i flok.
  • At få gode minder og billeder som I taler om længe fremover

​I får instruktion i opgaven, og gode råd til hvad I som team skal være opmærksomme på, hvis I skal lykkes med at løse opgaven inden for tidsrammen.

Praktisk info & pris for Teambuilding

Antal personer

  • Et hold kan optimalt være fra 8-13 personer
  • Vi har tre baner og kan maksimalt gennemføre Skattejagt for 39 pers på en gang.
  • Er I flere personer, har vi andre aktiviteter, vi kan supplere med.

Hvis ikke alle vil klatre

Så er der rigeligt af ansvar og opgaver fra jorden. Hvis alle vil op og klatre, så er det endnu en udfordring at optimere fordelingen af folk bedst muligt undervejs.

Sikkerhed

Vores sikkerhedssystem gør, at man ikke kan koble sig fri og ikke kan gøre noget galt undervejs. Læs evt. mere på hjemmesiden: Sikkerhed

Firmaaktiviteter – sjov med kollegaerne

Hvis I har brug for en sjov firmaaktivitet, er det oplagt at tage ud til Frederiksdal Klatrepark nær København. Her byder vi på mange sjove og udfordrende aktiviteter, som I sammen kan få en god oplevelse ud af. Vores klatrepark er den perfekte destination for firmaarrangementer, da det giver kollegagruppen mulighed for at komme tættere på hinanden og flytte individuelle grænser sammen som et hold.

På vores hjemmeside kan I læse meget mere om, hvordan I som firma kan komme ud og prøve de forskellige baner i vores klatrepark. I kan blandt andet læse om vores forskellige aktiviteter, priser og åbningstider.

Mange forskellige firmaaktiviteter

I Frederiksdal Klatrepark byder vi på udfordrende klatreture under trækronerne. Så hvis I søger et firmaarrangement, som både giver sved på panden, masser af grin og mulighed for teambuilding – så er vores klatrepark absolut et besøg værd.

Vi har fire forskellige klatrebaner, som alle er i hver sin kategori, når det kommer til sværhedsgraden. Højden på banerne går fra 3 meter og helt op til 16 meter over jorden – de varierer derudover i længden og i antallet af forhindringer.

De mange muligheder betyder, at alle kan have det sjovt i vores klatrepark. Der er både plads til folk, som ikke er vilde med højder, og folk som gerne vil mærke adrenalinen pumpe og udfordre sig selv med de allerhøjeste baner. 

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 21 17 37 43 eller send os en email til frederiksdal@til-tops.dk

Kontakt os her

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S
Copyright Til-Tops ApS