Firmaarangement

FIRMAARRANGEMENT NÆR KØBENHAVN

Står den årlige sommerfest for døren? Skal din virksomheds jubilæum fejres på en anderledes måde? Eller har I lyst til at foretage jer noget anderledes til næste firmaarrangement, som I ikke har prøvet før? Dette får I mulighed for hos Til Tops Frederiksdal, beliggende i Virum nær Lyngby, i Nordsjælland.

​Vi tilbyder de perfekte omgivelser til jeres næste firmaarrangement og til jeres næste teambuilding. Det eneste I skal gøre er at bestille tid hos os og at møde op på dagen. Vi sørger for resten, samt for at I får et vellykket arrangement.

Overrask dine medarbejdere med et anderledes firmaarrangement

Ønsker i at planlægge et anderledes arrangementer for jeres medarbejdere. Et firmaarrangement hos Til Tops Frederiksdal er ideelt til at afholde et udfordrende og overraskende firmaarrangement, som ikke ligner den vante dagligdag i firmaet.

Styrk samarbejdet på arbejdspladsen med teambuilding

Teambuilding kan bidrage til forbedring af samarbejdet på enhver arbejdsplads.

​​En klatresession i Til Tops Frederiksdals Klatrebane stiller krav til samarbejde fra alle deltageres side, og det sikrer, at deltagerne støtter og hjælper hinanden, når deres grænser bliver afprøvet – både psykisk og fysisk.

Skattejagt for hold:

Se også vores specialudviklede Skattejagt for hold, hvor hold på klatrebanerne skal samarbejde med hold på jorden, for at løse de opgaver, der leder frem til skatten. Læs mere under fanebladet Teambuilding.

​Vores godkendte sikkerhedssystemer tager selvfølgelig hånd om den fysiske del, men deltagerne får brug for hjælp og støtte fra hinanden på et mentalt plan, da de udfordres og kommer til at opleve hinanden i situationer, de ikke har set hinanden i før.

​Deltagerne kommer til at gå fra arrangementet med et styrket sammenhold, et stærkere fællesskab og en vi-følelse. Teambuilding til et firmaarrangement er ideelt til at forbedre både samarbejde og intern kommunikation blandt de deltagende.