• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Fysiske aktiviteter

Hvis du, din familie og venner gerne vil prøve en udfordrende og fysisk aktivitet, så er vores klatrepark nær København uden tvivl det rette valg. Klatreparken har hele 4 klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, så du har rig mulighed for at udfordre dig selv – og din familie, kollegaer eller venner.

​Med de forskellige aktiviteter og sværhedsgrader, vi tilbyder i klatreparken, har alle mulighed for at være med og prøve noget, som passer til niveauet. Du kan derfor sagtens tage hele familien med, hvor både børn og voksne kan få en sjov og hyggelig dag på den de baner, folk har lyst til at prøve.

​Du kan læse meget mere om de forskellige aktiviteter, vi tilbyder, her på vores hjemmeside. Du finder et overblik over alle de ting, man kan lave i vores klatrepark, samt priser og åbningstider.

Fysisk aktivitet for børn og voksne

Hvis I planlægger en anderledes familieudflugt, så kan I med fordel tage et smut forbi Frederiksdal Klatrepark. Her er der rig mulighed for at få sved på panden, masser af frisk luft i lungerne og nyde en god dag med udfordrende aktiviteter med hinanden.

​Frederiksdal Klatrepark byder alle velkommen – hvad end det er en polterabend med vennerne, en familieudflugt eller en firmatur med kollegaerne. Har I spørgsmål til klatreparken, aktiviteter og muligheder for arrangementer, så ring eller send os en mail. Vi står klar til at give jer en god dag.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS