• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

HVAD ER EN KLATREPARK?​

Klatreparker kan være meget forskellige både i placering, publikum og sværhedsgrad. Hos os har vi forsøgt at nå ud til alle aldre og niveauer, så alle kan være med og have en sjov dag. Til forskel fra en indendørs klatrevæg er klatreparken udendørs, og det handler ikke bare om at klare op, men også sidelæns samtidig med at du gennemgår forskellige udfordringer. Er du over 135 centimeter, og vejer du under 120 kilo, kan du være med på turen, der består af forskellige udfordringer af forskellige sværhedsgrader.​

Sikkerheden i topklasse

Hos Til Tops klatrebane i Frederiksdal vil du først gennemgå en grundig instruktion på en halv time, ligesom du introduceres for det nøjsomme sikkerhedssystem, hvor du på turen bliver fastspændt på en gennemgående sikkerhedswire via en lås, der ikke kan åbnes. Hermed du bliver tryg ved klatringen, inden du bevæger dig ud på de større baner.

Spænding og udfordringer

Vores klatrepark består, foruden introduktionsbanen, af tre baner. Den grønne bane kræver mindst, hvilket betyder, at alle kan klare sig igennem den. Højden er 3 til 7 meter, og så kan den gynge lidt, herudover er teknikken ikke svær. Efterfølgende kommer vores blå bane, der i 5 til 11 meters højde blandt andet byder på stolper, kæder, træklodser, stiger og svævebaner. Det betyder, at den kræver en større teknik, men er stadig mulig at gennemføre for langt de fleste. Denne bane afsluttes med en lang svævebanetur. Sidste klatrebane er vores røde, der for alvor byder på spænding. Her kommer du op i 15 meters højde, og du vil opleve større udfordringer end hidtil. Banen er for alle, men kræver en større fysik end de foregående, ligesom den afsluttende del, en frit falds-svævebane, hvor du bliver grebet af et net, for alvor får det til at kilde i maven. Klatreparken er en sjov oplevelse for store og små med udfordringer, der giver en sjov og uforglemmelig dag.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS