Spørgsmål og svar​

​Covid-19: Må parken godt holde åben?

​Ja, Rigspolitiet har givet klatreparker love til at holde åbent, så længe vi overholder kravene til gruppestørrelser, social distance og hygiejne.

Covid-19: Hvor mange mennesker må der være i parken?

Parken er stor nok til at alle kan få plads. Men vi har begrænset gruppestørrelsen for hver åben tid til 9 – så en gruppe højst bliver på 10 personer. 9 gæster + 1 instruktør. Familier kan stadig klatre sammen som normalt, men der må ikke være personer fra flere grupper på samme platform.

Ja, vores klatreseler og hjelme bliver gjort rene og/eller sprittet af før hver brug. Ligesom toiletter, reception og andre fælles faciliteter rengøres jævnligt. Der er desuden håndsprit til rådighed i parken.

Covid-19: Hvordan fungerer det med social distancering, når man skal klatre?

Generelt fungerer det stort set ligesom at være i supermarkedet. Familier kan stadig klatre sammen som normalt, men der må ikke være personer fra flere husholdninger på samme platform. Indtjekning og instruktion sker med min. 2m afstand. Eventuelle redninger fra banen gennemføres med masker, handsker og briller.

Covid-19: Skal jeg medbringe eget udstyr og fx håndsprit?

Vi har både håndsprit, servietter, engangshandsker osv. i parken. Du må selvfølgelig også gerne have eget med. Det samme med handsker; de kan dog også købes i parken. NB at du ikke må klatre med egen cykelhjelm; de er ikke sikkerhedsgodkendt til klatring pga hageremmen.

Hvor lang tid har jeg på banerne?

Du har 3,5 timer ialt fra dit starttidspunkt – inklusive de ca 20 min. der bliver brugt til instruktion – rigeligt til at nå alle banerne – også mere end een gang – regn med at bruge 2 – 2,5 timer. dvs kommer du f.eks. kl. 12, har du din sele frem til kl 15:30. Kommer du derimod først kl 16, har du kun tiden frem til vi lukker.

Kontakt os telefonisk på 2117 3743. Vi har telefontid dagligt fra kl 10-17. Tager vi ikke telefonen i telefontiden, er det fordi vi er optaget med andre kunder. Læg en besked, så bliver du ringet op så snart en af os er ledig.

Kan jeg betale med Dankort og kreditkort på stedet?

Ja – vi modtager Mastercard, Visa og Visadankort.

Skal jeg betale hvis jeg ikke skal klatre?

Nej – hvis du bare skal følge med på jorden (også hvis du f.eks. har et barn på den gule bane) skal du ikke betale noget.

Bankinformation:
Havreholm Klatrepark:

reg.nr 2191 konto nr 0729490210​

Er der nogen aktiviteter for de der ikke vil klatre?

Ja – vi har en 9-hullers par 3 disc golf bane – pris dkk 50,- for alle 16 år+ og dkk 30,- for alle under 16 år.

Kan jeg tage min hund med?

Ja hunde er velkomne, sålænge de ikke generer vores øvrige gæster.

Hvis du bestiller for en bestemt dag og tid, vil vi reservere det respektive antal klatreseler tildig – forudsat naturligvis, at du kommer til tiden (15 min. før den bookede starttid).

Telefontid

Vi har telefontid mandag-fredag fra kl 11 – 14 og weekender og helligdage fra kl 10 – 15.

Tel.: 2117 3743

OBS søndag d. 14. juni – p.g.a. teknisk fejl er vi først på telefonen fra kl 11 i dag.

Hvilken billet skal jeg købe?

Din billet giver adgang til den Til-Tops klatrepark du har valgt. Din alder og højde afgør hvilke af banerne i parken du kan gå på:

Er du < 1.30 meter = gul bane (Mini-Tops billet)

Er du 1.30 – 1.39 m. og mindst 8 år gammel = grøn bane samt det lange svæv. (Ung-Tops billet). NB – husk der skal en voksen (16 år+) med op at klatre.

Er du 1.40 – 1.49 m og mindst 8 år gammel = grøn, lyseblå, blå bane og det lange svæv. (Ung-Tops billet) NB – er du under 12 år, skal du have en voksen (18 år+) med op på banerne.

Er du 1. 50 + og 10 – 15 år gammel = adgang til alle banerne. (Ung-Tops billet) NB – Er du under 12 år, skal du dog have en voksen (16 år+) med op på alle baner på nær den grønne bane.

Er du mindst 1.50 m høj og 12 år+, kan du gå alene på alle banerne. (Der løses Ung-Tops billet hvis du er 10-15 år og Eventyr-Tops billet såfremt du er 16 år og over)

Hvad skal jeg have på af tøj og sko?

Tag handsker med – eller køb et par på stedet til kun dkr 25,-.

Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko med god sål (ikke ballerinaer o.lign.). Folk med langt hår skal huske at sætte det op i en fletning/hestehale, så det ikke kommer ind i rullen.

Så tager du regntøj på. Man er godt dækket af bladene når først man er oppe på banerne. Kun tordenbyger og lyn lukker banerne – sker det skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.

Kan jeg købe mad og drikke på stedet?

Ja du kan købe en kop kaffe/te/varm chokolade – og en chokoladbar (Snickers/Lionbar el. lign) – kolde sodavand og danskvand.

Hvad er inkluderet i prisen?

​Klatresele, hjelm og instruktion samt adgang til alle banerne – husk diverse restriktioner.

Hvis du bliver forhindret i at deltage på det bookede tidspunkt, skal du ringe eller emaile os senest 48 timer inden. Så finder vi et andet tidspunkt du kan komme Til-Tops i stedet for. Billetten vil ikke blive refunderet.

Det er meget individuelt – men du skal nok regne med at bruge mindst 2 timer, ofte 2,5 timer.

Hvor kan jeg parkere min bil?

Vi har gratis parkeringspladser ved klatreparken. Følg skiltene Havreholm Klatrepark Til-Tops. Parkeringspladserne bliver ikke overvåget, så du skal ikke efterlade værdigenstande i bilen. Vi har til gengæld små aflåste skabe du kan låne gratis mens du besøger os, som har plads til nøgler, pung og telefon mm.

Se beskrivelser af de respektive baner – klik her. Vær opmærksom på, at børn 8-11 år skal have en voksen med op at klatre på banerne. Det er ikke tilstrækkeligt at gå med nedenunder. Maximalt 3 børn 8-11 år per voksen. Voksen = myndig person på 18 år og over.

Er træklatring sikkert?

Ja! Vores sikkerhedssystem er indrettet således, at du ikke kan klikke af dig ud før du er nede på jorden igen. Du kan altså ikke komme til at stå oppe i træerne uden at være sikret. Du vil desuden få en grundig sikkerheds instruktion før du får lov at komme ud i træerne . Du bliver nødt til at følge instruktionerne der gives, og instruktørernes vejledninger skal til enhver tid følges.

Der skal betales ved booking. I nogle tilfælde vil vi acceptere, at der betales et depositum for at holde bookingen, indtil du ved præcist hvor mange der deltager. Depositum og betaling er IKKE refunderbart, men kan altid benyttes til klatring på Til-Tops på et andet tidspunkt, hvis du ender med at måtte melde afbud. Der skal dog meldes afbud senest 48 timer inden, for at kunne benytte betalingen/depositum på et andet tidspunkt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​

​Modtag nyheder, tilbud og konkurrencer. Vi sender ikke spam.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Til Tops - Fly High

​Ledreborg Alle, 4320 Lejre

​CVR: 39555263

Til Tops - Frederiksdal

​Hummeltoftevej 179, 2830 Virum

​CVR: 35667849

Til Tops - Havreholm

Klosterrisvej 4, 3100 Hornbæk

​CVR: 36435178