• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

NATUROPLEVELSER PÅ SJÆLLAND NÆR KØBENHAVN

Naturoplevelser nær København​

Vil du kombinere sjov og spas med gode naturoplevelser? Så skal du læse med her. Frederiksdal Klatrebane tilbyder dig nemlig en sjov dag under danske bøgetræer med udfordringer for hele familien.

​En naturoplevelse i København var måske ikke lige dét, som du havde tænkt at få i første omgang. Men Frederiksdal Klatrebane gør det muligt for dig. Klatreparken er placeret i de smukkeste omgivelser, Frederiksdal Skovdistrikt. Så Klatrebanerne ligger tæt på steder som Frederiksdal Slot og Furesøen i Nordsjælland, hvilket gør det muligt for dig at udforske andre steder end blot kernen af hovedstaden. Vi giver dig en smuk naturoplevelse på Nordsjælland.

Og der er klatrebaner for alle. Klatrebanerne er inddelt i farver, som hver markerer en sværhedsgrad. Så hvis din familie, dine kollegaer eller dine venner er til lidt forskelligt, så er klatrebanerne lige noget for jer.

​Du kan prøve den gule, den grønne eller den blå klatrebane (hvis I tør). Hvor den gule klatrebane er ’den for børn’, den grønne er for alle, og den blå er til jer, der vil afprøve grænser. På den blå bane kan det være nødvendigt at holde en lille pause en gang imellem, da du både skal svæve i trapez, balancere på klodser og meget andet sjovt og udfordrende. Men husk, at sikkerheden er i top. Med et nyt sikkerhedssystem fra 2017 er vi totalt opgraderede på den front.

​Så kom ud i Frederiksdal Klatrebane og få en sjov dag for hele familien på Klatrebanerne under træerne.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS