• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

OPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN NÆR KØBENHAVN​

Planlæg en oplevelsesrig dag for hele familien

Hos Frederiksdals Klatrebane, Til Tops, er der oplevelser for hele familien. Her kan alle være med, også selvom I ikke har erfaring. Før I bliver sendt ud på vores tre klatrebaner, vil I på vores introduktionsbane få grundig information om teknikker og sikkerhed. Vi har nemlig det nyeste sikkerhedsudstyr, der sikrer, at I umuligt kan falde ned fra træerne eller på anden måde komme til skade.

Forhindringer for børn og voksne

Efter introduktionen kan I prøve vores tre baner. Først har vi den grønne, der er den letteste med enkle forhindringer, der primært kræver god balance. På denne skal børn under 10 år være ifølge med en voksen. Herefter kommer blå bane, hvor I kommer op i 5-11 meters højde, og så skal I blandt andet gå på stiger og klodser. Her skal børn under 13 år have en voksen med sig, og det samme gælder på den sværeste bane, nemlig rød, hvor udfordringerne når sit højeste.

En dag i skoven

Klatreparken ligger i flotte naturomgivelser, væk fra byens stress og jag. Her kan jeres familie have en sjov og udfordrende dag, I sent vil glemme. Når I kommer ned på jorden igen, har vi en bålplads, hvor I kan nyde medbragt mad og afslutte en dejlig dag i skoven.​

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS