• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

OPLEVELSER I KØBENHAVN FOR VOKSNE​

En dag fyldt med udfordringer og smuk natur

Søger I en voksentur, der gerne må være udfordrende og sjov på samme tid? Hos Frederiksdal Klatrebane, Til Tops, har vi fire forskellige klatrebaner med forskellige sværhedsgrader. Det betyder, at alle kan være med, uanset om I har erfaring eller ej.

Fire baner, fire sværhedsgrader

I vores park finder I fire baner, hvor I på den første bliver introduceret til banerne, gode teknikker og vores sikkerhedssystem. Hver af jer får hjelm på, samt en sele med karabin-lås, der bliver spændt fast til sikkerhedswiren, der følger hele ruten. Dermed kan I trygt stole på, at I slipper for at falde ned eller at få andre skader. Efter en grundig introduktion bliver I sendt ud på de tre andre baner, nemlig grøn, blå og rød, der hver har forskellige sværhedsgrader.

Klar, parat, start!

Når I starter på den grønne bane, kommer I op i en højde på 3-7 meter, og I bliver mødt af enkle udfordringer, der kan gynge lidt. Herefter kommer den blå bane, hvor sværhedsgraden stiger en smule. I kommer nu 5-11 meter op i træerne, hvor I blandt andet bliver mødt af kæder, stiger og wire, som I skal gå over. Sidst kommer rød bane, der afsluttes med et svæv i frit fald, hvor I dog bliver grebet af et stort net. En dag hos os giver udfordrende og sjove oplevelser, I sent vil glemme.​

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS