• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Polterabend i København

Planlæg en fantastisk polterabend i København for en kommende brud eller brudgom, der fortjener en helt særlig og minderig dag forud for, at brylluppet skal stå. Vi byder jer velkommen i Frederiksdal Klatrepark blot 45 minutters kørsel nord for Københavns Hovedbanegård, hvor I kan få et par gode timer til at gå med at nyde udsigten og mærke suset i trækronerne fra en af vores mange klatrebaner. Lyder det ikke som en suveræn måde at nyde en polterabend i København?

En uforglemmelig oplevelse, der bringer jer ud af jeres comfort zone

Det er ikke hver dag, at man skal til polterabend i København – og da slet ikke som brud eller brudgom. Derfor skal dagen heller ikke gå stille for sig, og det kommer den bestemt heller ikke til, når turen går højt til vejrs i de nordsjællandske trætoppe.

Her kan I virkelig få udfordret højdeskrækken eller mærke adrenalinen pumpe, og I får samtidig delt en helt særlig oplevelse, der bringer smil på læben og alle heldige deltagere tættere sammen. Vigtigst af alt får den kommende brud eller brudgom en vidunderlig dag sammen med dem, som han eller hun holder allermest af, og sammen med den forestående bryllupsdag er det en oplevelse, der kan leves længe på.

Book polterabend i København i dag, så I kan få styr på den store dag i god tid.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS