• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

SJOVE AKTIVITETER FOR UNGE NÆR KØBENHAVN

Tag vennerne med til Frederiksdal Klatrepark

Skal du på tur med vennerne, kan I hos Frederiksdal Klatrebane få en dag fyldt med sjove aktiviteter. I vores park finder I fire forskellige baner i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med uanset mod og erfaring. Banernes højde starter ved 3 til 16 meter, har væld af forhindringer samt 6 svævebaner.

En sikker klatretur

Den første bane i klatreparken er vores introduktionsbane, hvor I får informationer om de forskellige baner, og hvilke teknikker der skal bruges. Herudover bliver I hver især tildelt en sele, hvorpå der sidder en karabin-lås. Inden I bevæger jeg op i træerne, bliver låsen fastspændt en sikkerhedswire, der følger hele banen. Hermed kan I trygt påbegynde klatreturen helt uden bekymringer for at falde ned eller for andre uheld.

En udfordrende og sjov dag

Efter introduktionsbanen kommer den grønne, blå og røde. Førstnævnte er vores letteste bane, hvor I kommer op i 3-7 meters højde og møder enkle forhindringer. Den blå bane har en middel sværhedsgrad. Den byder på en højde fra 5-11 meter, og skal I blandt andet forbi træklodser, kæder og stiger. Vores sværeste bane er den røde, hvor I kommer op i 15 meters højde. Efter svære forhindringer afsluttes turen med et frit falds svæv, hvor I bliver grebet af et stort net. Dagen byder på udfordrende forhindringer, der helt sikkert bidrager til en sjov dag med vennerne.​

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS