• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Sjove aktiviteter i København

Er du på jagt efter sjove aktiviteter i København, så er Havreholm Klatrepark et oplagt bud på en god dag med familie og venner. Her får I rig mulighed for at nyde hinandens selskab, udfordre hinanden og egne grænser samt få en anderledes naturoplevelse fra træernes toppe.

En sjov dag i Havreholm Klatrepark kan indeholde det, I har lyst til, hvad end det er at nyde skoven fra klatrebanerne mellem trætoppene eller med fødderne godt plantet på jorden. Klatreparken har med andre ord noget for enhver smag, niveau og eventyrlyst. Det kræver hverken klatreerfaring eller et højt fitnessniveau – så længe man har lyst til at udfordre sig selv.

Nyd en dag i Havreholm Klatrepark

Havreholm Klatrepark på Nordsjælland er et godt valg, når hele familien skal på udflugt – parken tilbyder nemlig baner med forskellige sværhedsgrader, der er spændt ud mellem skovens træer.

Klatrebanerne er tilegnet eventyrlystne børn og voksne, der er klar på en anderledes naturoplevelse i den grønne skov. Vi tør godt skrive under på, at I her får et sjovt alternativ til aktiviteter i København. Vi åbner parken op for alle og enhver, der måtte have lyst til at prøve kræfter med træklatring.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS