• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Skattejagt for voksne

Hvis I leder efter en sjov aktivitet til jeres næste firmaarrangement, polterabend eller bare en hyggetur for voksne, så er Frederiksdal Klatrepark nær København det helt rigtige valg.

​Vores klatrepark består af flere forskellige klatrebaner, som I får mulighed for at boltre jer på i det omfang, modet tillader det. Vi tilbyder, som en sjov og anderledes aktivitet, en skattejagt for voksne, der indeholder elementer af teambuilding. Derfor er netop denne aktivitet oplagt, hvis I er afsted på firmatur.

Sådan foregår en skattejagt for voksne

Med en sjov skattejagt for voksne kan I for alvor få prøvet jeres samarbejdsevner af i nogle rammer, der er anderledes, end dem I normalt arbejder i. Her stilles der nye krav til samarbejde og den generelle holdånd blandt medarbejderne.

​Skattejagten foregår på den måde, at de to hold – jordholdet og klatreholdet – sammen skal løse opgaver på tværs af højderne i træerne og andre udfordrende elementer, som skoven giver. Der skal tænkes kreativt, da opgaverne er komplekse og kan løses på forskellige måder. Det gælder om at bruge de ressourcer holdet har, dele viden og tænke i alternative løsninger.

​Så ønsker I at planlægge et socialt arrangement, hvor alle skal deltage og engagere sig, kan vi anbefale en sjov dag i Frederiksdal Klatrepark. I kan læse meget mere om vores firmaarrangementer og skattejagt for voksne her på hjemmesiden. Her vil du finde information om både priser, åbningstider og aktiviteter.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS