• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Skoleudflugt nær København

En skoleudflugt på Frederiksdal Klatrepark Til Topsnær København, Nordsjælland er en udfordrende og udbytterig læringsoplevelse ud over det sædvanlige. Kravene til at samarbejde og udfordringerne på vores klatrebaner vil skubbe elevernes motoriske og mentale grænser.

​Med naturen som klasseværelse og trætoppene som møblement får de en unik oplevelse af dem selv og samarbejdet med deres klassekammerater. ​Skoleudflugten kan også tænkes ind i forskellige faglige og tværfaglige sammenhænge.

Et tværfagligt forløb med udgangspunkt i klatreoplevelsen kan f.eks. bestå af et dokumentarfilmsprojekt eller en markedsførings opgave​

Som lærer kan du præge projektet ved at sætte individuelle og fælles mål.

Én elev skal måske udfordres motorisk mens en anden elev skal lære at indgå i tillidsfulde gruppesammenhænge. Klassen skal vise, at de kan arbejde selvstændigt og hjælpe hinanden i pressede situationer.

​​Undervejs bliver de måske overraskede af praktiske problemstillingerne der nødvendiggør en omdefinering af deres projekt. Den endelige produkt fremviser de på skolen med efterfølgende udgivelse på YouTube.

Målsætningerne kan afspejles i filmproduktion som f.eks. ”Vi følger Mia og hendes kamp for at overvinde sig selv …eller ”Markedsføring overfor unge på 13-18år på Facebook eller "udarbejdelse af pressemeddelelser".

Alle forældre skal udfylde en ansvarsfraskrivelse, som kan downloades her.

Priser og bestilling

Skoler får tilbudt en specialpris i hverdage mellem kl 10 og 16.
Prisen er 185 kr/person

Ved bestilling skal du angive:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer der ønsker at klatre
  • Klassetrin (evt. specialklasse)
  • Skole (navn og EAN)
  • Kontaktperson (telefonnummer og e-mail)

Måske skal skoleudflugten indgå som en del af et Adventure eller Outdoor forløb i skolen. ​Giv os et ring og find ud af om vi kan hjælpe dig til at gøre skoledagen endnu mere spændende for dine elever.​

Kontakt os her

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S
Copyright Til-Tops ApS