• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Skoleudflugt til Havreholm Klatrepark

Rykker I skoledagen ud i det fri og ifører eleverne klatreudstyr og hjelme, så vil I med sikkerhed få en læringsoplevelse ud over det sædvanlige. Her får eleverne rig mulighed for at udfordre deres personlige grænser samt indgå i nye tillids- og samarbejdsøvelser med klassekammeraterne – og det er alt sammen imens, de kan fylde lungerne med frisk luft og få fornyet energi.

En skoleudflugt til Havreholm Klatrepark kan indeholde det, I har lyst til, hvad end det er faglige og tværfaglige aktiviteter eller blot en dag med sjove aktiviteter og masser af grin. Vi kan tilpasse dagen, så I får et udbytte af både fælles eller individuelle mål for processen.

Klatreudfordringer til tops

I Havreholm Klatrepark kan eleverne boltre sig på klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, der udfordrer dem på både motorik, mental styrke og samarbejdsevne. Det giver eleverne mulighed for at udvise selvstændighed samtidig med, at de skal hjælpe hinanden i pressede situationer.

Selvom klatreparken ikke ligner et traditionelt klasseværelse, så er der rig mulighed for at inddrage faglig og tværfaglig undervisning i løbet af dagen med udgangspunkt i elevernes klatreoplevelser. Kontakt os, hvis I ønsker en skoleudflugt, der både byder på frisk luft, udfordringer og masser af socialt sammenhold.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S
Copyright Til-Tops ApS