• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Træklatring

Udfordr dig selv og kom helt til tops i klatrebanerne i Havreholm Klatrepark

Hvis du er til både højder, forhindringer, spænding og ikke mindst et godt grin, så er Havreholm Klatrepark lige dér, hvor du og din familie, venner eller kollegaer skal tilbringe jeres udflugt.

Hos os i Havreholm Klatrepark skal du ikke være bange for at finde , der passer til alle. Vi har nemlig 3 forskellige klatrebaner kategoriseret i farver som på en skiløjpe. Du finder både en gul, en grøn og en blå klatrebane. Farverne markerer en sværhedsgrad, så du og din familie lettere kan navigere i, hvad der passer til hver enkelt af jer.

Men hvad med sikkerheden? Ja, den er i top i Havreholm Klatrepark. Med et helt nyt sikkerhedssystem fra 2017, så kan du slappe helt af, når du udfordrer dig selv med nye højder. Alle får udleveret en klatresele og hjelm og gennemgår 20 minutters instruktion på en prøvebane, før man får adgang til de rigtige baner.

Lyder det som noget for jer? Så tag til trætop klatring i Nordsjælland. Vores træklatnings baner er tæt på København, så hvis du vil træde ud af storbyens stress og jag for en stund og få en oplevelse under træerne i et skønt naturområde, så er Havreholm Klatrepark bestemt et besøg værd.

 

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS