• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Trætop-klatring

Mærk suset, og nyd den usammenlignelige udsigt fra trætoppene, når du udfordrer dig selv med trætop-klatring i Frederiksdal Klatrepark.

Trætop-klatring er for alle, der elsker højder – eller som gerne vil blive mere fortrolige med at komme højt til vejrs. Det er en fysisk udfordring, der kræver viljestyrke, udholdenhed og koncentration, og trætop-klatring er perfekt at være flere sammen om, så I kan bakke hinanden op undervejs og få en fælles og helt uforglemmelig oplevelse.

Højt til vejrs med trætop-klatring

Vores Klatrepark byder på flere forskellige baner med mulighed for trætop-klatring. Med sikkerheden i top kan I trygt kaste jer ud i de spændende udfordringer og koncentrere jer om at have en sjov dag, hvor I udfordrer jer selv og måske får rykket et par grænser, hvis I har mod på det.

Trætop-klatring er en oplagt aktivitet, når familien eller vennegruppen skal have kvalitetstid sammen, og trætop-klatring fungerer ligeledes rigtig godt som del af for eksempel en polterabend eller firmatur. Vores baner har varierende sværhedsgrad, så alle kan være med, og på den måde kan alle deltagende få en rigtig god oplevelse med trætop-klatring uanset forudsætninger og ønske til grad af udfordring.

Book en tid til trætop-klatring, og glæd jer til smil på læben og sus i maven.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS