• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

UDENDØRS AKTIVITETER FOR VOKSNE

Leder du efter sjove udendørs aktiviteter for voksne, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Frederiksdal Klatrebane Til Tops tilbyder vi sjove og nervepirrende aktiviteter, hvor voksne i alle aldre bliver udfordret både fysisk og psykisk – på den gode måde.

Klatrebaner for nybegyndere og øvede

Vi har tre fede klatrebaner i tre forskellige niveauer, så alle mennesker kan være med. Når I bruger en dag hos os, vil I opleve den skønne succesfølelse, der kommer når man selv når til tops – og en endnu større følelse af sejr, når alle i gruppen kommer i mål.

Godt til teambuilding

Du kan allerede nu booke jeres dag i vores naturskønne klatrebaner, og før du ved af det, er det din tur til at få et godt sus i maven.

De tre baner, inddelt i sværhedsgrader

​Den grønne bane kan gennemføres af alle. Man skal blot vænne sig til højden i 3-7 meters højde. Lidt sværere er den blå bane hvor man er oppe i 5-11 meters højde. Her er der forhindringer man skal gennemføre, alt imens man sikkert er spændt fast med en klatresele, hjelm og sikkerhedswire.

Man skal gå på træklodser, kæder, stolper, stiger, wire eller svæve over åbne stykker i skoven. Det giver en utrolig dejlig følelse i maven, og man kommer hurtigt igennem svævestykkerne, der giver dig følelsen af at være i et med skovens fugle.

Sværest og højest er den røde bane, der foregår i 15 meters højde. Dette er banen der skiller fårene for bukkende, og her kommer man virkelig på prøve med sig selv.

​Du kan allerede nu booke jeres dag i vores naturskønne klatrebaner, og før du ved af det, er det din tur til at få et godt sus i maven. 

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS