• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Udendørs aktiviteter

Kontakt os og hør nærmere om de mange muligheder
Ring til os allerede i dag på telefon 60 21 34 55 eller skriv til os på frederiksdal@til-tops.dk, hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder hos Til Tops Frederiksdal.

Udendørs teambuilding er en oplagt måde at ryste en gruppe kolleger endnu bedre sammen på. Hos Frederiksdal Klatrebane Til Tops har I mulighed for at blive udfordret på forskellig vis, hvor I hver især skal komme igennem banerne og udfordre nogle grænser, mens I sammen skal hjælpe hinanden, så alle kommer igennem på bedste vis. Hermed vil I opleve en unik form for teambuilding, hvor jeres samarbejde bliver styrket på helt nye måder.

Når I ankommer til vores park, vil I først få grundig instruktion i teknikker og regler, ligesom I får seler på med en karabin-lås, der ikke kan åbnes. Denne bliver spændt fast på den lange sikkerhedswire, der følger alle klatrebanerne, så I ikke kan falde ned. Efterfølgende bliver I sendt ud på de forskellige klatrebaner, der har forskellige niveauer, hvilket også betyder, at alle aldersgrupper kan deltage.

Foruden vores introduktionsbane har vi tre baner, der stiger i sværhedsgrad. Første bane er den grønne, hvor I kommer op i 7 meters højde og skal klare enkelte udfordringer. På næste bane kommer I op i 11 meters højde, og udfordringerne her indeholder blandt andet træklodser, stolper og svævebaner. Den sidste bane er parkens sværeste. Her kommer I op i 15 meters højde, og udfordringerne her er på sit højeste, hvilket især opleves til sidst ved et frit falds svæv, hvor du gribes af et stort net. Uanset hvilken bane I begiver jer ud på, garanterer vi, at vores godkendte sikkerhedssystemer sørger for, at ingen kommer alvorligt til skade, så I bare skal nyde en sjov og udfordrende dag med sus i maven.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS