• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Udflugter på Sjælland, der får pulsen op

Er du på udkig efter spændende og sjove udflugter på Sjælland, hvor du og venner eller familie kan få pulsen op og udfordre jer selv? Hos Havreholm Klatrepark åbner vi op for familier, skoler, fritidsklubber, arbejdspladser og alle andre, der ønsker at udforske verden fra oven.

Tag en klatretur imellem de grønne trætoppe, mens du nyder udsigten ud over det naturskønne område. Ud over at nyde udsigten fra oven får du også mulighed for at udfordre dig selv på vores fem forskellige klatrebaner, som er inddelt i grønne, blå, røde og gule baner. De har hver sin sværhedsgrad, hvilket betyder, at der er rig mulighed for, at både små poder samt større børn og voksne kan finde en bane, der passer til deres niveau. Omvendt kan du også starte ud på en ”lettere” bane og senere på dagen udfordre dig selv med en sværere bane, hvor der bliver skruet op for de tekniske udfordringer.

Udflugt til Havreholm Klatrepark på Sjælland

Hvis du er vild med at få pulsen op og udfordre dig selv, bør du lade én af dine udflugter på Sjælland gå forbi Klatreparken i Havreholm. Her er I nemlig garanteret flere timers sjov og fysisk aktivitet, hvad end det er sammen med familie, venner, kollegaer, skolen eller fritidsklubben. Foruden de udfordrende og spændende klatrebaner tilbyder vi også en discgolfbane med ni huller, hvor I er sikret god underholdning på jorden omgivet af skøn natur og klatrebanerne oven over.

Skulle I have behov for et hvil mellem aktiviteterne, kan man tage et smut forbi parkens kiosk, som byder på et væld af forfriskninger. Tag et kig på klatreparken, og overvej nøje, om den ikke skal på listen over udflugter på Sjælland, du skal forbi.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS