• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Weekendaktiviteter med familien

Trænger familien til en sjov tur i det grønne? I så fald er Frederiksdal Klatrepark et godt sted at søge hen. Her har I mulighed for at deltage i nogle aktiviteter, der både giver et sus i maven, masser af smil på læberne og mindeværdige oplevelser med familien.

​Klatreparken er både sjov for voksne og børn, og vi tilbyder et hav af udfordringer, som passer til forskellige niveauer. En klatretur i det grønne kan både flytte nogle grænser for dem, der er udfordret på højden, samt give de eventyrlystne rigeligt med adrenalin-kick.

​Vores klatrebaner kan både rumme familieture, arrangementer med vennerne, polterabender og firmature. Vil I vide mere om, hvad vi kan tilbyde? Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail.

Søger I en sjov aktivitet til weekenden?

Hos Frederiksdal Klatrepark kan vi sørge for, at alle deltagerne får en god dag. Vores klatrebaner strækker sig på højder fra 3 meter over jorden til hele 16 meter. Vi ifører jer sikkerhedsudstyr af den nyeste slags samt giver jer en udførlig instruktion i, hvordan man bevæger sig sikkert rundt i parken på banerne.

​Lyder det som noget, du og familien eller vennerne må prøve kræfter med i en weekend, så vil vi råde jer til at booke en tid. Vi kan garantere, at I bliver udfordret på alt lige fra koordination og balance til styrke og klatreteknik.

Du finder os på

Til Tops Frederiksdal
Hummeltoftevej 179
2830 Virum

GPS: 55°47'2.3"N 12°27'10.5"E

Sitemap
Kontakt os på

CVR: 35667849

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på

Designet af Plico A/S

© Copyright Til-Tops ApS